Pókember lesz Nicolas Cage


Nicolas Cage lesz a Spider-Man Noir, azaz a Fekete Pókember hangja az év végére ígért Spider-Man: Into the Spider-Verse című animációs filmben.

Peter Parkeren és Miles Moralesen kívül még egy Pókember-karakter lesz az új filmben: Spider-Man Noir, és a Slash Film úgy tudja, Nicolas Cage személyesíti majd meg a szereplőt.

Nicolas Cage állítólag nagy képregény-rajongó. Ő játszotta volna Supermant Tim Burton Superman Lives című filmjében, amely végül nem készült el. Később ő alakította a Szellemlovas (Ghost Rider) és a Romániában forgatott A szellemlovas: A bosszú ereje (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) című filmek címszerepét, illetve Superman szerepét is megkapta, igaz, csak hangban a Teen Titans Go! to the Movies című hamarosan mozikba kerülő animációs filmben.

Spider-Man Noir

A Spider-Man: Into the Spider-Verse rendezői A LEGO-kalandról ismert (LEGO Movie) Phil Lord és Christopher Miller. Főszereplője a pókképességekkel megáldott tinédzser, Miles Morales (Shameik Moore), akit mentorként támogat Peter Parker, az eredeti Pókember. Azt egyelőre nem tudni, hogy Cage karakterének mi a szerepe. Az animációs filmhez hangját adja még Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez és Lily Tomlin. Az animációs film 2018. december 14-én kerül mozikba.

(Slash Film)Kapcsolódó