Rajongasz a filmekért? Tedd próbára a tudásod a 19. Filmtettfeszten! Rajongasz a filmekért? Tedd próbára a tudásod a 19. Filmtettfeszten!

Rajongasz a filmekért? Tedd próbára a tudásod a 19. Filmtettfeszten!

Kvízesttel melegíthetnek a filmrajongók a Filmtettfesztre: az erdélyi filmszemle első napján, október 2-án este nyolc órától hangulatos tematikus csapatjátékot szervezünk.

A vetélkedőre tapasztalt kvízcsapatok és a játékkal most ismerkedők is bátran jelentkezhetnek, az egyetlen kitétel az, hogy szeressék a filmeket, és számítsanak rá, hogy új ismereteket szereznek ezen a téren. Az estet Telegdi Andrea kvízmester vezeti a kolozsvári Planetáriumban (Bolyai utca 4. szám), a Filmtettfeszt kolozsvári bázisától, a Győzelem mozitól nem messze.

A kvízestre 2-6 fős csapatok jelentkezhetnek online űrlap kitöltésével szeptember 29-éig. A nyeremények közt testi és lelki táplálék (sör és könyvek) egyaránt megtalálható.

A 19. Filmtettfesztet október 2. és 6. között szervezi meg a Filmtett Egyesület összesen 14 településen, az eddigiek mellett idén Nagyszalontán és Szamosújváron is.

(A címlapkép részlet Pálfi György Final Cut című filmjének plakátjából)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat