Remake készül A vadász éjszakájából Remake készül A vadász éjszakájából

Remake készül A vadász éjszakájából

Az 1955-ben bemutatott A vadász éjszakája (Night of the Hunter) című Charles Laughton-film remake-jét készítik elő a Universal stúdióban.

Davis Grubb-regény alapján készült, már 65 éves adaptáció főbb szerepeit Robert Mitchum, Shelley Winters és Lillian Gish alakította. A vadász éjszakájában Ben Harper 10 000 dollárért gyilkolt. Miután elrejtette a pénzt, megígérteti lányával, Pearllel és fiával, Johnnal, hogy senkinek nem árulják el a rejtekhelyet, még anyjuknak, Willának sem. Ben a börtönben – akasztására várva – találkozik cellatársával, a „Pappal”, aki sikertelenül próbálja megszerezni Ben titkát. Amikor a „Pap” elhagyhatja a börtönt, Harperék háza felé veszi az irányt, mert úgy sejti, ott van a pénz... Az eredeti film nagy port kavart sötét témája miatt, s mert Mitchum karaktere gyerekekre támad benne.

A remake forgatókönyvét Matt Orton (Operation Finale) írja, és bár egyelőre keveset lehet tudni a projektről, valószínűleg az eredeti thriller mai verziója készül – tudta meg a Variety. A film producere Peter Gethers és Amy Pascal lesz

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat