Remake készül Tony Scott Éhségéből


Az 1983-ban bemutatott horrorklasszikus központi szerepeit Catherine Deneuve, David Bowie és Susan Sarandon alakította.

Az éhség (The Hunger) remake-je a Warner Bros.-nál készül, rendezője Angela Robinson (How to Get Away with Murder) lesz, a forgatókönyvet Jessica Sharzer (American Horror Story, A Simple Favor) írja.

A rangos díjakkal nem kényeztetett, mégis kultfilmmé vált eredeti Whitley Strieber regénye alapján készült, Tony Scott adaptációjában a sztori erotikus felhangokban bővelkedett. Sztárjai, Catherine Deneuve, David Bowie és Susan Sarandon egy szerelmi háromszög szereplőit, egy álom- és öregedéskutató orvost és egy vámpírpárt alakítanak.

Deneuve szereplője, Miriam Blaylock szenvedélyes gyűjtő; gyűjt mindent: reneszánsz műtárgyakat, ókori egyiptomi nyakékeket, szeretőket, lelkeket. 6000 éve töretlenül fiatal és márványszépségű, mert ismeri az örök élet titkát: más emberek vérével és lelkével táplálkozik. A New Yorkban élő vámpírhölgy nem az egyedüli beavatott. John Blaylock (Bowie) elválaszthatatlan társa a szerelemben, az életben és a vérszomjban. Amikor John azonban váratlanul öregedni kezd, kétségbeesésében egy öregedéskutatóhoz fordul segítségért. A tudósnő (Sarandon) érdeklődését fel is kelti a hihetetlenül hangzó történet, csakhogy Miriam is szemet vet a nőre. Úgy tervezi, ő lép majd John helyébe…

(deadline.com)Kapcsolódó