Robert De Niro megsérült az új Scorsese-film forgatásán Robert De Niro megsérült az új Scorsese-film forgatásán

Robert De Niro megsérült az új Scorsese-film forgatásán

Robert De Niro hazatért New Yorkba, miután a lába megsérült a Killers of the Flower Moon forgatásán. 

A Variety forrásai megerősítették, hogy a színész megsérült, bár egyelőre nem tudni, pontosan mi történt és mennyire súlyos a sérülés. A lap szerint a baleset forgatási szünetben történt. A The Wrap úgy tudja, De Niro már befejezte a jeleneteit, így a sérülés nem fogja befolyásolni a produkció további munkálatait.

A közel 200 millió dolláros költségvetésű Killers of the Flower Moon David Grann bestsellere nyomán készül, az író a múlt század elején Oklahomában történt sorozatgyilkosságok nyomába eredt. Az 1920-as években Amerika leggazdagabb emberei közé tartoztak az Oklahomában élő osage indiánok, miután kiderült, hogy földjeik alatt hatalmas olajmezők húzódnak. Gazdagságukért azonban hatalmas árat fizettek: sorra gyilkolták meg őket. 

A filmben az őslakos Mollie Brukhart testvére, Anna meggyilkolása ügyében az FBI indított vizsgálatot, ez lett a szövetségi nyomozóiroda első nyomozása a sorozatgyilkosság ügyében. A főszerepet Lily Gladstone alakítja, férjét Ernest Brukhartot DiCaprio játssza, Robert De Niro szereplője pedig Brukhart nagybátyja, a befolyásos helyi birtokos.

Killers of the Flower Moon az Apple stúdió, az Imperative Entertainment és az Appian Way Productions együttműködésével készül. A film forgatása februárban kezdődött.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat