Robert Pattinson lehet az új Batman


Batman szerepéről tárgyal az egykori Twilight-sztár, Robert Pattinson a Warner Bros.-szal, értesült a Variety. Matt Reeves szuperhős-filmjének előkészítése nyáron kezdődik.

2017 januárjában jelentették be, hogy A majmok bolygója utolsó két részét (A majmok bolygója: Forradalom/Dawn of the Planet of the Apes és A majmok bolygója: Háború/War for the Planet of the Apes) rendező Matt Reeves veszi át a stafétát Ben Afflecktől. Reeves producere is lesz az új filmnek, A majmok bolygóján is dolgozó Dylan Clark mellett.

A 33 éves Pattinson lesz a második legfiatalabb Batman-színész Christian Bale után, aki 31 éves volt a 2005-ös Batman: Kezdődik! (Batman Begins) bemutatásakor. A színész a Warner Bros. Christopher Nolan rendezte produkciójában is szerepet kapott és 2019-ben összesen négy filmjét mutatják be: látható lesz Claire Denis Csillagok határán (High Life), illetve Robert Eggers The Lighthouse című filmjében, a The King című Netflix-produkcióban és a Waiting for the Barbarians című alkotásban.

(Variety)Kapcsolódó