Samuel L. Jackson szerepet vállalt a Fűrész-rebootban


Elkezdődött a Fűrész (Saw) 2020 októberére tervezett rebootjának gyártása. A produkcióhoz Samuel L. Jackson, Chris Rock, Max Minghella és Marisol Nichols is csatlakozott.

Rock detektívet alakít, Jackson pedig a detektív apját. A szolgálóny meséjéből (The Handmaid’s Tale) ismert Max Minghella a detektív partnerét játssza, a Riverdale-ből ismert Marisol Nichols pedig egy rendőrkapitányt.

A Lionsgate gyártásában készülő, a „kirakós gyilkos” John Kramer karaktere köré épülő új film cselekményéről egyelőre csak annyit árultak el, hogy furfangos csapdákkal, okos megfejtésekkel és feszültséggel teli.

A rendező a második, harmadik és negyedik Fűrészt is levezénylő Darren Lynn Bousman, a producerek a franchise régi munkatársai, Mark Burg és Oren Koules.

Az alacsony költségvetésű filmek hatalmas profitot termeltek a Lionsgate-nek, globálisan szinte 1 milliárd dollárt bevételt hoztak. A franchise legutóbbi része a 2017-es Fűrész: Újra játékban (Jigsaw), amelynek világszinten 100 millió dolláros bevétele volt.

(Variety)Kapcsolódó