Sandra Bullock már a következő Netflix-produkcióra készül


A Madarak a dobozban (Bird Box) után egy képregényadaptáció gyártásában működne közre a Netflix-szel Sandra Bullock színésznő, egyelőre producerként, de valószínű, hogy főszereplőként is.

A Madarak a dobozban (Bird Box) című horrort több mint 80 millió előfizető nézte meg az internetes tartalomszolgáltató adatai szerint, a főszerepet alakító Sandra Bullock pedig folytatná az együttműködést a Netflix-szel.

A tervezett film címe Reborn, Mark Millar képregényéből készül. Millar és Greg Capullo írják a forgatókönyvet, a rendezésért pedig Chris McKay (LEGO Batman – A film/ The Lego Batman Movie) felel. A történet főhőse egy idős amerikai nő, aki meghal egy manhattani kórházban, majd fiatal nőként az Adystria nevű világban születik újjá, ahol sárkányok élnek és a jó és rossz vívja örök harcát, a nő pedig elindul korábban elhunyt férje keresésére.

A Netflix felvásárolta Mark Millar képregénykiadóját, a Millarworldot, többek között azzal a céllal, hogy játékfilmeket, tévéműsorokat és gyermekeknek szóló sorozatokat készítsen.

(Variety)Kapcsolódó