Scarlett Johansson is játszik a következő Wes Anderson-filmben Scarlett Johansson is játszik a következő Wes Anderson-filmben

Scarlett Johansson is játszik a következő Wes Anderson-filmben

Wes Anderson következő filmes projektjének egyelőre nincs címe, de a szereposztása lassacskán összeáll, méghozzá egy csomó A-listás filmcsillagból.

A Házassági történet és a Jojo Nyuszi Oscar-jelölt színésznője csatlakozott Wes Anderson új projektjéhez, amelynek egyelőre nincs (vagy nem nyilvános) a címe. Johansson így több Anderson-filmes veteránnal kerül majd együtt a vászonra: a filmben szerepet kapott Adrien Brody, Jason Schwartzman, Tilda Swinton és Bill Murray is. Először fog játszani a szerzői filmes alkotásában Margot Robbie és Tom Hanks is – listázza a parádés szereposztást a Variety. Johansson korábban a Kutyák szigete (Isle of Dogs) alkalmával működött együtt a rendezővel, de ez lesz az első alkalom, amikor láthatjuk is egy Wes Anderson-filmben.

A film Spanyolországban, többnyire madridi és chinchóni helyszíneken forog – a fővárostól 60 km-re levő kisváros mellett találták meg a szükséges, sivatagos tájat –, Tilda Swinton egy korábbi, szintén a Varietynek adott nyilatkozata szerint azonban a történetnek nem sok köze lesz Spanyolországhoz.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat