Sylvester Stallone csatlakozott az „öngyilkos osztaghoz”


Ezt James Gunn, a The Suicide Squad 2. rendezője árulta el.

Gunn vasárnap, az Instagramon tett közzé egy Stalone-nal közös selfie-t, és írta alá, hogy mindig is szeretett együtt dolgozni a színésszel, Az öngyilkos osztag folytatása sem jelent ez alól kivételt. „Sly ikonikus filmcsillag, az embereknek mégsincs fogalmuk arról, hogy milyen csodálatos színész ez a fickó.” (Korábban egy másik folytatás, A galaxis őrzői 2 alkalmával dolgoztak együtt.) Hasonlóan udvarias bejegyzést vett észre a Deadline is Stallone közösségi oldalán: a színész szerint ez a projekt tette nagyszerűvé az idei évét, és szerencsésnek érzi magát, amiért ennyi tehetség veszi körül.

Gunn korábban azt mondta, februárban befejezték a sequel forgatását, úgyhogy a Variety sem tudja, hogy milyen szerepet kaphatott utólag Stallone.

A 2016-ban bemutatott Öngyilkos osztag folytatásának premierjét 2021. augusztus 6-ára időzítették. Gunn forgatókönyvíróként is jelen van a projektben, forrásként a 80-as években megjelent, azonos című képregényt használta. A főbb szerepeket Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi és Viola Davis játssza.

A folytatás rendezésére David Ayert kérték fel még 2016-ban, de a rendező még az év végén kilépett a projektből egy másik képregényfilm (Gotham City Sirens) kedvéért. A helyére  Gavin O’Connor lépett, de 2017 szeptemberében alkotói nézeteltérésekre hivatkozva ő is felmondott. Gunn 2019 januárjában szerződött a gyártó Warner Bros.-szal.Kapcsolódó