Tarantino és Fincher ugyanazt a színészt szerződtette Charles Mansonnak


Mikor Quentin Tarantino végre megtalálta a megfelelő Charles Mansont a Once Upon a Time in Hollywood című filmtervéhez Damon Herriman személyében, kiderült, hogy az ausztrál színészt David Fincher is kiszemelte a sorozatgyilkos szerepére a Netflixen futó Mindhunter második évadához.

A Collider szerint a két produkció Manson életének két különböző szakaszát mutatja be: Tarantino filmje 1969-ben, Fincher sorozata a ’80-as években játszódik.

A lap úgy tudja, hogy annak ellenére, hogy Tarantino stábja jelentette be hamarabb a színészválasztást, Damon Herriman korábban szerződött le a Mindhunterre, amelyhez már le is forgatták az első jeleneteket.

Egyelőre csak Tarantino filmjének bemutatóidőpontja ismert: 2019. július 26. A Once Upon a Time in Hollywood Sharon Tate meggyilkolásának történetét keresztül mesél a korabeli Hollywoodról, olyan színészekkel, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie és Al Pacino.

Damon Herriman korábban is alakított már bűnözőt: a gyermekrabló Bruno Hauptmannt Clint Eastwood J. Edgar – Az FBI embere (J. Edgar) című filmjében. Legközelebb Jennifer Kent a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütáló The Nightingale című filmjében látható.

(Collider)Kapcsolódó