Továbbra is Scarlett Johansson a legjobban kereső színésznő


Scarlett Johansson nem veszített korábbi pozíciójából, a Forbes magazin szerint 2018-ban 56 millió dollárt keresett, és ezzel továbbra is ő a legjobban fizetett filmszínésznő.

A Forbes szerint bevételének nagy része a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) című filmből származik, amely 35 millió dollárt hozott neki. A második legtöbbet kereső színésznő Sofia Vergara lett 44,1 millió, a harmadik pedig Reese Witherspoon 35 millió dolláros jövedelemmel. Az első tíz közé elsőként küzdötte fel magát a 7. helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a 8. helyre került Margot Robbie 23,5 millióval. A tizes toplistán szerepel még Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo.

A 10 legjobban fizetett színésznő elmúlt 12 havi együttes bevételét 315 millió dollárra becsüli a Forbes, jóval kevesebbre a férfisztárok 588 millió dollárra taksált együttes jövedelménél. A legjobban fizetett férfi filmsztárok pár nappal korábban közzétett listáját Dwayne Johnson vezeti csaknem 90 millió dollárral.

(MTI)Kapcsolódó