Újabb két évaddal bővül az Emily Párizsban című Netflix-sorozat


A Netflix berendelte Darren Star Emily Párizsban (Emily in Paris) című sorozatának folytatását, amely egy harmadik, illetve negyedik évaddal bővül.

A második évad december 22-én debütált a Netflixen, és 94 országban rögtön fel is került a streaming-óriás toplistájának élére a maga 107 millió órányi nézettségével. A 2020 októberében indult sorozat már első évadával is rengeteg nézőt vonzott be, az első 28 napon 58 millió háztartásban indították el, megelőzve ezzel a Grace klinikát és a Gyilkos elméket. Az Emily Párizsban később két Emmy-jelölést is kapott a legjobb vígjátéksorozat és a legjobb látványtervezés kategóriában.

A sorozat főszereplője, Emily huszonéves chicagói marketinges, akit főnökei egy párizsi marketingcéghez küldenek dolgozni. Az első évadban az új környezetbe csöppent Emily a mindennapi kihívásoknak próbál eleget tenni, egyensúlyozva munkahely, barátok és párkapcsolat között. A második évadban a főszereplő magánélete tovább bonyolódik és a fővárost hátrahagyva a francia riviérára utazik, eljutva többek közt Saint-Tropez-be is.

A harmadik évadot ismét a Párizs külvárosában található Studios de Paris-ban forgatják idén tavasszal vagy nyáron, de londoni helyszínek is szóba kerültek.
Kapcsolódó