Újabb magyar szinkronos animáció érkezik az erdélyi mozikba


Több városban a román mellett magyar szinkronnal is nézhető lesz a Kókusz Kokó (Der kleine Drache Kokosnuss - Auf in den Dschungel!) című német egészestés animáció Romániában.

A marosvásárhelyi Cinema Cityben és Művész moziban, a maroshévízi Călimani moziban és a sepsiszentgyörgyi Művész moziban már péntektől szerepel a kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott mesefilm, közölte forgalmazója, a Cine Europa.

Kókusz Kokó kalandjaival hamarosan Kolozsváron, Udvarhelyen és Csíkszeredában is megismerkedhet a közönség, a bemutatók időpontját Facebook-oldalán közli a forgalmazó.

A másfél órás filmben Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás azonban rosszul kezdődik: a kis tűzokádó sárkány először találkozik s vízi sárkányok egy jól megtermett példányával. Az ismeretlen vizeken hajójuk váratlanul léket kap, amiért a gyanú szerint ezek a goromba teremtmények a felelősek. Mindenkinek azonnal el kell hagynia a fedélzetet, a partra szállás közben pedig eltűnik Matilda, a kis süni. Amíg Kokó és Oszkár barátjukat keresik, a többi sárkány próbál biztonságban eljutni a táborhelyükre. Vajon sikerül megbékíteni a folyamatosan perlekedő tűzokádó és vízi sárkányokat, és vajon a kis Kokó megtalálja süni barátját?

(közlemény)Kapcsolódó