Workshop


Özönvíz és Körhinta animációs workshop

2013. február 01.

A verseny mellett a BuSho meghirdeti ÖZÖNVÍZ ÉS KÖRHINTA című animációs workshopját, együttműködve a Partiumi Keresztény Egyetem Képzőművészeti Tanszékével. Tragikus világvége? Komikus melodráma? Őrült körforgás? Özönvíz és körhinta? Patrovits Tamás animációs rendező workshopja 2013. február 10–17-én lesz a nagyváradi PKE Képzőművészeti Tanszékén. Az elmúlt évek szakmai sikerei után tavaly sajnos elmaradt az a két workshop, melyeket az évek alatt az életReklám szlogen köré szervezve rendezett meg a BuSho. Idén viszont az animációs workshop – az együttműködő partnerek segítségével – újraindul.

A résztvevők száma: 7 fő Magyarországról, ugyanennyi Erdélyből.

A részvételi díj, önköltség: 20 000 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás (Budapestről), szállás, étkezés és szakmai irányítás költségeit. Szakmai vezető: Patrovits Tamás, animációs filmrendező, nagyváradi koordinátor: Balázs Zoltán, a PKE adjunktusa.

Számítógépes képtervező és animációs programok (Flash, Illustrator, Photoshop, After Effects, Anime Studio Pro) ismerete előny, de nem kötelező feltétel. A jelentkezésed mellékleteként küldd el rajzaidat, grafikáidat bemutató portfoliód (ha van ilyen).

A jelentkezési határidő: 2013. február 1.

Jelentkezés és további információk kérése ezen az email címen: entry@busho.hu