Workshop


A Szellemkép Szabadiskola 23. Fotográfus és Filmes Alkotótábora

2017. június 30.

A Szellemkép Alapítvány rövidfilmes forgatókönyv pályázatot hirdet szabadon választott témában.

A pályázat nyertesei a 23. Szellemkép Fotográfus és Filmes Alkotótáborában lehetőséget kapnak egy önálló kb. 5 perc hosszúságú film leforgatására, melynek során forgatási és utómunka-technikát, folyamatos szakmai támogatást, asszisztenciát kapnak, konzultációt, tanórákat, előadásokat látogathatnak. Igénybe vehetik a tábort vezető operatőrök, rendezők szakmai segítségét. A film leforgatásához szükséges eszközöket, nyersanyagokat, indokolt esetben Super8-as filmnyersanyagot és filmkamerát is.

A tábor 2017 július 30. és augusztus 6. között kerül megrendezésre, Szóládon. (A szállás étkezés opcionálisan történhet a tábor keretein belül, (étkezés:1500 Ft/nap szállás:1500 Ft/nap) vagy azon kívül, önállóan.

Nevezni lehet olyan, maxium 5 perces időtartamú rövidfilm forgatókönyvekkel, filmtervekkel, amelyek megvalósíthatóak 5 napos forgatás keretében. A pályázóknak a forgatókönyv készítésnél figyelembe kell venniük, hogy a filmet 5 nap alatt, egy adott helyszínen, illetve behatárolt környezetben – vidéken, a Somogy megyei Szólád és Balatonszárszó környékén – lehet leforgatni a 23. Szellemkép Fotográfus és Filmes Alkotótáborában.

Cím: szellemkep.palyazat@gmail.com, 1072 Budapest, Dob utca 20 II/25.

További információk a táborról: http://www.szellemkeptabor.hu/