„Élet korlátok nélkül”- A Nem Adom Fel Alapítvány Művészeti Pályázata

2020. július 03.

A Nem Adom Fel Alapítvány művészeti pályázatot hirdet gyermekek, felnőttek és családok részére. A pályázat témája a karantén-helyzet megélése. Mit adott nekünk ez a különös, példátlan helyzet? Mit vittünk magunkkal a falakon túlra, a krízis elmúltával? Mi az az érzés, emlék, ami ehhez az időszakhoz kötődik?

Videó, mozgókép kategóriába maximum 2-3 perc hosszúságú anyagokat várnak a szervezők, melyek megragadják a karanténban eltöltött napok örömteli pillanatait, küzdelmeit, győzelmeit.

Pályázati anyagot bárki küldhet, ép vagy sérültséggel élő egyaránt. A beérkezett művek közül előzsűrizést követően háromtagú szakmai zsűri választja ki műfajonként a legjobbakat.

A zsűri tagjai:

  • Péterfy-Novák Éva, írónő,
  • Kövesdi László, színművész,
  • Fabók Endre, a Nem Adom Fel Alapítvány munkatársa

A pályaműveket e-mailen, az info@nemadomfel.hu címre várják. Az e-mail szövegében a pályázó nevét, életkorát szükséges feltüntetni, illetve egy kapcsolatfelvételre alkalmas e-mail címet és telefonszámot.

A művek beküldési határideje: 2020. július 3. (péntek).

A legjobb munkákat alkotói oklevéllel, és értékes ajándékcsomaggal jutalmazzák, illetve műveiket publikálják az alapítvány Facebook-oldalán és honlapján egyaránt.