Debrecenben születtem 1987-ben. Ugyanitt érettségiztem az Ady Endre Gimnázium irodalom-dráma tagozatán 2006-ban. Ezután tanulmányaimat az egri Eszterházy Károly Főiskola anglisztika szakán folytattam, ahol Európai Uniós szaknyelvre specializálódtam. Az BA-diploma megszerzése után elvégeztem a főiskola kétéves médiatechnológus képzését, majd mesterdiplomámat a Debreceni Egyetem angol irodalom és kultúra szakán szereztem meg 2012-ben.

Tóháti Zsuzsa írásai
(3)

Az érzékek mozija – Cinema of Sensations – 14. Film- és Médiatudományi Konferencia Erdélyben. Kolozsvár, 2012. május 25–27.

Vasárnap ért véget a 14. Nemzetközi Film- és Médiatudományi Konferencia Kolozsváron. A rendezvénynek ismételten a szervező Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem média tanszéke adott otthont. A rendszerint kétnapos esemény idén három naposra bővült a konferenciára jelentkező előadók magas számának köszönhetően. A megszokottnál hosszabbra nyúlt rendezvény azonban kizárólag pozitívummal járt; a kibővített szekció-előadások még színesebbé tették a felhozatalt, és számos eltérő nézőpont megvitatására adtak lehetőséget.

2012. május 29.