Egykori kedvenceink, akikkel kíméletesen bánt az idő

#10

Clint Eastwood (83) Az öreg Dirty Harrynek minden ilyen toplistán bérelt helye van, egyszerűen lehetetlen kihagyni. De ami még fontosabb: még mindig folyamatosan dolgozik. Ír, rendez, játszik, producer, zenél és még politizálgat is. Ja és hét gyereke van öt különböző nőtől, szóval a biodiverzitást is ügyesen propagálja.

#9

Meryl Streep (64) – Mások öregedve kikerülnek az Oscar bűvköréből, Streepnek pedig lassan egy új, saját szekciót kell létrehozni. A jó borhoz hasonlóan csak egyre jobb lesz, ahogy telik az idő.

#8

Samuel L Jackson (65) – Ha valaki megállít az utcán és megkérdezi, hogy hány éves Tarantino kedvenc színésze, ötvenet mondanék. De mint kiderült, a fehér tincsek a Djangóban talán nem a sminkesek és fodrászok munkái...

 

#7

Catherine Deneuve (69) – Mindannyiunk kedvenc francia újhullámos színésznője jövő hónapban lesz hetvenéves, és alig látszik rajta a kor.

#6

Liam Neeson (61) – A hatalmas ír a toplista legfiatalabbika, de mindenképpen dicséretes, hogy annyi szerep után képes volt akcióhőssé válni pár éve az Elrabolvában.

#5

Sigourney Weaver (64) – Ripley nyomát sem mutatja az öregedésnek, jellegzetes mosolya alig ráncosodott. Még sok kinyírt Alient kívánunk neki.

#4

Robert Redford (77) – Az egykori Sundance kölyök már nem igazán kölyök, de még mindig aktív. Író, rendező, színész, a fesztiválról nem is beszélve.

#3

Raquel Welch (73) – Ez valami átverés lehet. Papíron persze 73 éves a (nem feltétlen a színészi tehetsége miatt) imádott sztár, de nem látszik rajta. A Wikipédián kell megnézni, hogy igaz-e.

#2

Richard Gere (64) – Ő valamiért mindig is így nézett ki, valószínűleg ilyen sármosan kerül a koporsóba is majd. Jól mondom, sármos a megfelelő szó?

#1

Olyan színészeket válogattunk ebbe a toplistába (öt nőt és öt férfit), akik hatvanon felül is vállalhatóak, sőt! Sok hozzáfűznivaló nincs, beszéljenek az (év)számok...

Helen Mirren (68) – A brit színészet nagyasszonya sose rejtette véka alá a tehetségét, de tíz éve pláne merésznek számított, amikor a hatvanhoz közeledve megmutatta a melleit a Felül semmiben. Azóta még túlvan jópár szerepen, de még mindig le a kalappal előtte.