A kedvenc Filmtettes kommentjeink

#10

Az abszolút döbbenet, kissé szipogósan-pityergősen megfogalmazva bécsi judittól:

a titanik téleg igaz hogy elsőjett bedig sajnálommm nagyon és nagyon szeretem ast fillmet (

#9

Ismét egy harcos kedvű olvasó, azúttal nikiparti következik, akit egy magyar tinivígjáték ejtett rabul:

Nekem ez a film nagyon tetszik már letöltöttem a netről és minden nap suli után ezt nézem!Igaz még csak 12 vagyok de nekem bárki azt modja szar a film, az szarja össze magát!

#8

MeTaLcIcC olvasónk megmondja a tutit a „mit kér a nép” témában, gyeplőjénél fogva rántván le a magas lóról a sznob kritikust:

Ha nem tetszik az Ashoka, nézzél inkább tarrbélás filmeket, és számolj be róla, mert azokat MI nem nézzük!!!!

#7

Az abszolút nonszensz avagy az agyamra ment a napsütés kategória győztese *nemistudom.^^ nevű olvasónk, aki 2009 derekán egy toplista kérdésére válaszolt. Szerinte a legfenyegetőbb nem élő entitás nem más, mint:

1gombócfagyi.^^xD

#6

Vani.debi olvasónk dobja fel az örök problémát, és nem, a Filmtett nem arra van, hogy az adatlapon meg lehessen nézni a teljes filmet. Mondjuk az kissé ellentmondásos, hogy imádja a filmet, de sose tudja megnézni.

imádom eszt a filmetde nem tudom sose megnézni ki tudna nekem ajánlani egy oldalt ahol végre meg tudnám nézzni a filmet mert non tetszik!..!!!--..

Vivireni se sokat lacafacázna, azt hiszi, hogy linktár vagyunk vagy legalább torrentoldal:

ez mind jo de hol tölthetem vagy nézhetem meg a fimet? választ

#5

„Minden idők, de legalábbis a Filmtetten találhatóak közül a leghosszabb komment" kategóriában fölényesen nyert Jozsef Nagy nicknevű hozzászólónk, akinek epikus méretű szövegéből épp csak egy kicsit idézünk, a többit el lehet olvasni ide kattintva.

„A film ott kezdődik, hogy Jasnát elhívja Djole egy házibuliba. Djole orális fétisselrendelkezik, vagyis csak az jelent számára kielégülést. Djole más tekintetbenszexuálisan kiégett 19 éves férfi. Jasna 16 éves szexuálisan aktív, de orális térenteljesen tapasztalatlan és amatőr. Jasna szerelmes Djole-ba... hogy megkapja asrácot elkezdi kialakítani magát.”

#4

A Sam Raimi-féle Pókember kapcsán jutott eszébe vilám mekvin hozzászólónknak a következő mondat, amit egyből bazaltba is lehetne vésetni:

a pókember jó erős és nagy kara van

#3

„SMS-kritika” kategória – laura nicknevű hozzászóló reflektál a A rettenthetetlenre:

tők jó film de a vige szomoru és az meg hato volt hogy ki mota hogy szabadság tőb emberért meg halt nekem tecet

#2

„Poszthumusz” kategóriában justin olvasónk szólt hozzá a Halálos iramban: ötödik sebesség kritkájához:

kár hogy meg halt paul walker mert igy mit keztek nélküle a főszereplő nélkül amúgy részvétem warlker miatt nagyon sajnálom sok sikert!!!!!!!

#1

„Kommentek közt is no comment” kategória, a legeslegnagyobb kedvencünk linda hozzászólása egy éve az Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. rész kritikájához:

sziasztok nagyonszeretlek titeket de legjoban edwárd téged meg bellát tégedet meg csekog kise birom állni aszt a bekebzelt fejed bella te meg a kis lányod renesmi nagyon szép aranyos szeretlek titeket kivéve csékobot a kis kutya vagy tán a farkas amugy meg mindenki téged szeret vagyis kedvel mindenki na most már ténleg menem kell sziasztok ja és csékob talán tégedet is meg szeretlek egyszer mint edvárdot ás bellát és renesmit na most már ténleg menem kell sziasztok és neked is szia csék ahogy bella mongya az alkonyat ban nasziasztok vigyázatok magatokra te ios csék sziasztok szeretlek titeket.