/ /

Mielőtt lemegy a Nap

(Before Sunset)

Film

Színes , , , 2004.


Mielőtt lemegy a Nap

Before Sunset


,

, ,

,

,

, ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0381681/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Richard Linklater-portré 2.

· írta

Richard Linklater a 90-es évek grunge életérzésének feldolgozása után álommásolatokban kereste az élet ontologikus egységét. Generációs életérzéséből azonban nem maradhatott ki a szerelem témája, a fogyasztói társadalom kritikája és az amerikai történelem kisebb legendái se. Emellett bebizonyította, hogy a nagy narratívákat tagadó művészfilmes, ha kell, képes lavírozni az ipari filmkészítésben is.

Teljes Mielőtt lemegy a Nap cikk itt

Történet

Jesse (Ethan Hawke) és Celine (Julie Delpy) kilenc évvel később találkoznak újra Párizsban, a férfi könyvbemutatóján. Közös könyvükén, mely a legvarázslatosabb éjszakáról szól, amit együtt éltek át. A sors most sem kegyes hozzájuk, csupán pár órájuk van, mielőtt Jesse visszarepül New Yorkba. Ezt az időt sétával és beszélgetéssel töltik, eközben kiderül, hogy az életükben bekövetkezett változások ellenére éreznek-e még valamit egymás iránt.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Mielőtt lemegy a Nap (Before Sunset)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    8/10 · 5 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

richard linklater, mielőtt lemegy a nap előzetes, port, filmadatlap, film infó, before sunset trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2004