/ /

Star Wars I. rész: Baljós árnyak

(Star Wars: Episode I - The Phantom Menace)

Film

Színes , , , , , 1999.


Star Wars I. rész: Baljós árnyak

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace


, , , , , , , ,

,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt0120915/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Az ember, aki mindenhol ott volt – John Williams-portré

· írta

John Williams talán az egyik legismertebb élő ember a Föld bolygón. Műveinek egy részét ugyanis még azok is ismerik, akik soha életükben nem hallották a nevét, de volt valaha polifonikus csengőhang a telefonjukon. A cápa filmzenéjének fő témája vagy a Birodalmi induló taktusai a Csillagok háborúja-sorozatból ugyanis úgy vesznek körül minket, mint a wi-fi vagy a szmog.

Teljes Star Wars I. rész: Baljós árnyak cikk itt

Történet

Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik. A kapzsi Kereskedelmi Szövetség felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót. A Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság szerzőit, hogy oldják meg a konfliktust és védjék meg Amidala királynőt. Hamarosan azonban kényszerleszállást kell végrehajtaniuk a Tatooine-on, ahol találkoznak az ifjú Anakinnal, akiben túlárad az erő.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Star Wars I. rész: Baljós árnyak (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    8/10 · 14 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

george lucas, star wars i. rész: baljós árnyak előzetes, port, filmadatlap, film infó, star wars: episode i - the phantom menace trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1999