Jön még három Halálos iramban film


A Universal képviselői bejelentették: nem ért véget a széria az egyik főszereplő, Paul Walker halálos autóbalesetével: három további Fast&Furious filmet terveznek leforgatni.

Donna Langley, a Universal Pictures elnöke sajtótájékoztatón jelentette be a hírt. „Úgy gondoljuk, legalább három lesz” – tette hozzá.

Mint ismerets, amikor Paul Walker 2013 végén autóbalesetben elhunyt, már leforgatták a franchise hetedik darabjának jórészét. Mivel Walker az egyik főszerepet alakította, az alkotók jelentős nehézségekbe ütköztek, és a stúdió úgy döntött, leállítja a gyártási munkálatokat, amíg a forgatókönyvet újra nem írják, Pal Walkert pedig két testvérével, Calebbel és Codyval helyettesítik a hátralevő jelenetekben.

Donna Langley elmondta, bár „Paul figurája miindig is lényeges része marad a történetnek, van még egy csomó nagyszerű szereplő, és új szereplőket is bevezethetnek” a történetbe.

Korábbi sajtóértesülések szerint a Halálos iramban franchise következő részeiben Paul szerepét teljesen átveszi Cody Walker, aki a hetedik rész befejezésekor, bátyja dublőerént már lenyűgözte a stúdiót.

Paul Walker utolsó filmje, a Halálos iramban 7 bemutatójának dátumát 2015. április 3-ára tűzték ki. A széria korábbi filmjei világszinten összesen több mint kétmilliárd dollár bevételt gyűjtöttek össze.Kapcsolódó