Újabb nagy név csatlakozott Tarantino Manson-filmjéhez


Brad Pitt is szerepet vállal Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című filmjében, amely a Manson-család gyilkosságai idején játszódik, 1969-ben.

Brad Pitt a kaszkadőrt, Cliff Booth-ot alakítja, aki a DiCaprio játszotta levitézlett western-sztár, Rick Dalton állandó munkatársa. Mindketten próbálnak érvényesülni a változó Hollywoodban. Rick szomszédja nem más, mint a híres Sharon Tate.

Tarantino írja és rendezi a filmet. A rendező elmondta, hogy öt éve dolgozik a forgatókönyvön, és szinte egész életében Los Angeles megyében lakott, a film cselekményének idején, 1969-ben is, amikor hét éves volt, így alig várja, hogy elmesélhesse a régi, hippi Hollywoodról szóló történetet.

Tarantino mindkét színésszel dolgozott korábban, Pitt-tel a Becstelen Brigantyk (Inglourious Basterds), DiCaprióval a Django elszabadul (Django Unchained) című filmjében.

A filmet 2019. augusztus 9-én, Sharon Tate színésznő meggyilkolásának 50. évfordulóján mutatják be. A filmet a Sony forgalmazza és ez az első film, amit Tarantino nem a Weinstein Company keretében készít el. (Variety)Kapcsolódó